SRP - finito

Så starter grundtræningen

 

Det er vigtigt for mig, at jeg er i god grundform, når jeg står på banen under en kamp. Den gode grundform under en kamp gør, at jeg kan holde fokus på det tekniske og taktiske, frem for at skulle gå med tankerne på, at kroppen er hårdt belastet fysisk.
Nu starter en træningsperiode på cirka en måned, hvor fokus er at bygge et godt fysisk fundament – det gælder såvel udholdenhed, som hurtighed, spændstighed og smidighed. Ligeledes vil jeg have fokus på at implementere nye slag i mit spil og øge kvaliteten/skarpheden af slagene.

Jeg er glad for grundtræningsperioden som helhed. Her kan arbejde intensivt med de ting, som ikke er optimale i turneringssammenhæng 🙂

1/2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRP - finito