THE SHIT - få styr på stabilitet og aktivering af nervesystem - Så kommer resultaterne hurtigt

Go-to workout for sixpack

SIXPACK. Et af de ting, som topper listen over hvad folk vil opnå med deres træning. Definerede og markante mavemuskler er absolut opnåeligt for alle, hvis man spiser korrekt og træner ligeså. Jeg har lavet denne video, for at vise hvilke øvelser jeg blandt andet har brugt til at opbygge synlige mavemuskler. Disse fem øvelser er gode, fordi de har fokus på forskellige mavemuskler, og dermed trænes og veldefineres store lige så vel som små mavemuskler. Derudover er lænden også et must at træne, da en stærk core er vigtig for at opretholde en sund balance mellem for- og bagside.

Det er dog vigtigt at pointere, at en sixpack ikke kun opbygges og arbejdes på i træningscenteret, men også i køkkenet hvor der lægges fokus på kosten. En lav fedtprocent er nemlig et must, hvis man vil have den populære sixpack.

Inspireres man af denne video, og udøver disse øvelser ofte samt har fokus på sund kost, er en sixpack bestemt ikke uopnåelig – så kom igang med træningen!

– 1/2.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SHIT - få styr på stabilitet og aktivering af nervesystem - Så kommer resultaterne hurtigt