ERVHERVSSPONSORER:


skaermbillede-2017-12-13-kl-10-37-40
GK Energi køber og sælger vindmøller, samt gennemfører vindmølleprojekter i samarbejde med vindmølleejere og lodsejere.


uggerly

Uggerly hjælper både evhervslivet og private kunder. Deres kompetencer dækker bredt indenfor el, svagstrøm og VVS.


liab
Liab er startet på baggrund af et udviklingsprojekt på Ørsted Instituttet på Danmarks Tekniske Universitet, som Mikael Dich gennemførte. Nu laver de mange forskellige projekter og produkter.


morten-b
Medvilje


 

 

ANDRE SPONSORER


sigr
Sigr´s produkter er skabt fra bunden efter flere års udvikling og test. De har valgt at gå imod strømmen, så de ikke lover mere, end de kan holde. De tror på en mere naturlig tilgang til hudpleje. De bedste hudplejeprodukter jeg har prøvet.


 


tidens-kiropraktor
Tidens kiropraktor tilbyder kvalificeret undersøgelse, behandling og rådgivning inden for smertetilstande udspringende fra muskler, nerver og led. Kiropraktorerne på klinikken har mange års erfaring med fokus på nakke- og rygsmerter. Vi har desuden en særlig ekspertise inden for vurdering, rådgivning og behandling af spædbørn og børn samt idrætsudøvere på alle niveauer


fitness-for-life
Fitness for life: “Taktikken er klar. Hos Fitness For Life lader vi egoet ligge hjemme, og træner med respekt for kroppen. Vi fylder vores rå lokaler med nærvær, humor og personlig træning på hold. Det betyder, at du altid føler dig motiveret og hjulpet på din vej mod en skadesfri hverdag. Her træner du nemlig for at nå dit fulde potentiale og derfor tilpasser vi altid træningen efter netop dine behov.”


puori-lille
Puori blev grundlagt i 2009 i Danmark med den mission, at sundhed bør handle om at opnå sit naturlige potentiale. Derfor leverer Puori rene og naturlige kosttilskud i høj kvalitet på de områder, hvor en moderne kost ikke formår at tilbyde de næringsstoffer, som vi har mest brug for.