Søren Hald - Who?

På “tour” til Wales og Irland

Her kommer mit første indlæg. De sidste to uger har jeg spillet turneringer i henholdsvis Wales og Irland. Onsdag den 29. oktober 2017 fløj en god ven og jeg afsted mod Cardiff.  Vi havde tilmeldt os herredouble for at få en sjov oplevelse og spille mod et par gode udlændinge 😉

Singlen har altid været den klart drivende disciplin for mig. Jeg har dyrket mange forskellige hold-sportsgrene som: fodbold, håndbold, amerikansk fodbold, ishockey, mm. Jeg nyder at spille single. Der står jeg alene på banen og er selv den afgørende faktor for, hvordan kampen forløber.

hopsmash

Vi havde dog tilmeldt os i double og det skulle vise sig at blive en rigtig sjov oplevelse.. 😉

Der var stor jubel (og en lille smule dans) og smil efter  næsten hver duel og tilskuerne hjalp os meget på banen. Det var en fantastisk oplevelse at kunne fejre sejrene med en anden på banen.

Jeg glæder mig altid meget til at spille single til turneringerne. Hver gang føler jeg, at jeg har noget nyt at byde på, efter jeg har givet den gas hjemme i træningslokalet. Denne gang var ingen undtagelse. Jeg havde rigtigt mange gode perioder i de enkelte kampe og det gav pote. Dette resulterede i seks gode sejre og et ærgerligt nederlag i semifinalen. thumbnail_snapseed-7
Når vi er på tour, er der ofte arrangeret et hotel til os gennem turnerings-ledelsen. Derfor kan disse vilkår også være meget forskellige. Her er nogle billeder, der viser, hvordan vi bor, når vi er afsted.
afstedloungeheeeeeeejDet blev til to semifinaler i Wales. Ugen efter spillede jeg Irish Open (Irland), hvor jeg tabte den 5. kamp til Likka Heino fra Finland efter fire gode kampe forinden.

sejr def

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søren Hald - Who?